Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Új hozzászólások

Címkék

2011.02.11. 11:07 Gritty goose

Nem piszkálják meg a magzatvédelmi törvényt..

....aminek azt gondolom, így önmagában nagyon is örülök.

Miss K. még jobban örül, bár tudom, most már mindegy mit is döntöttek, Ő amint tudja, elhagyja az országot.
Amikor felmerült a kérdés, piszkálják a törvényt vagy sem, sőt...úgy nézet ki, hogy módosítják, akkor kategorikusan kijelentette, Ő ebben az országban nem marad, ahol el lehetetlenítik a jövőjét és a gyermekvállaláshoz való döntésjogát, mert az milyen már, hogy ha becsúszik, akkor szülni kell!
Az Ő esetében igaza van!
Nem szedhet hormontartalmú dolgokat, spirál a legutolsó lehetőség, hisz még nem szült.
Marad a gumi, ami meg megint felejtős a számára. Így akkor mi marad? Földvár felé félúton kiszállás?! Jaaa...meg a naptár módszer...de ha valamit elbénáznak, vagy az az édes kis petesejt hamarabb lökődik ki, már is megtörténik a baj. És a tervezet alapján kénytelen lett volna kihordania.
De ott van az én esetem, lassan már 15 éve, hogy spirál mellett még is sikerült teherbe esnem. Mit mondjak, vagy én vagyok nagyon jó alany, vagy az exem volt tenyészbikát megszégyenítő spermákkal megáldva. Mindenesetre az a kis kütyü nem véletlen volt már 1 éve bennem, nem is volt módunk, sem szándékuk megtartani. Az új törvénytervezet szerint nem lett volna lehetőségünk így dönteni.
Akkor még tanácsadáson kellett részt vegyek a beavatkozás előtt. Elvileg ingyenesen járt volna a megszakítás, mert igazolhatóan védekeztem. Mégis végig kellett hallgatnom 2 órán keresztül, hogy milyen védekezési módok vannak, milyen veszélyek vannak, ha nem védekezem és mit is kell tudni a fogantatásról.
Én ültem, és végzettségemhez mérten megpróbáltam nem beleszólni a némely helyen rosszul felépített és badarságot tartalmazó tájékoztatóba. Próbáltam jelezni, hogy de én védekeztem, és tudom milyen védekezési módozatok vannak, de a hölgyike csak mondta, mint ha nekem nem lenne más problémám, csak az, hogy tudatlan vagyok.
A 2x4 A/4-es lapot végig mondva, kitöltögette és a legutolsó kérdés a lapalján az volt: és milyen védekezési módot alkalmaz?
Kinyögtem a varázsszót: spirál.
A nőci álla leesett, szeme fennakadt és közölte, az akkor, hogy lehet, 1000-ből 1, hogy így esik....ja...akkor én vagyok az az 1.
Hát ezt nem is érti....akkor csak gyorsan kitölti a papírt és mehetek is.
Hurrá...ezt már az elején is mondhatta volna.
Ajtóban a kezembe nyomta a papírt és a 10.000 Ft-ról a csekket. Azt hittem seggre ülök, még ezek után is fizetnem kell?!
Kellett.:-(

Nos, a jelek szerint ez így marad.:-)) 

Nem örülnék neki, ha a "kisebbség" az egyébként is folyamatosan potyogó porontyok miatt, most meg azért állnának a sorban a segélyért, merthád kis kezidcsókolom, nem dehedünk róla, már a dörvény izs títja, hámá megen köllöt szünyi.

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr942653447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díva naíva 2011.02.11. 12:34:13

Nem egy ismerősöm van, akinek sikerült gyereket összehozni spirál mellett, sajnos semmi sem életbiztosítás...

és nagyfiúk-lányok vagyunk, köszönjük, el tudjuk dönteni, hogy tudjuk-e vállalni vagy sem... a döntés terhét szeretnénk megtartani, evidens...

a felvetés felháborító, örülök, hogy nem sikerült véghez vinni...

Walmer 2011.02.12. 21:44:27

kicsit most csalódtam benned.
az a szöveg a végén gyomorforgató.

Gritty goose 2011.02.13. 11:45:54

@Walmer: Azért mert kissé rasszistára sikeredett?!

Gritty goose 2011.02.14. 19:58:50

@Walmer: Szívesen megvitatom ezt veled, csak nem tudom nyilvánosan szeretnéd, vagy privátban!?

Walmer 2011.02.15. 21:18:26

@Gritty goose: írhastz privátban is. az emilem tudod
süti beállítások módosítása