Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2011.02.23. 09:33 Gritty goose

Mikor egy évvel öregebb leszek...

....akkor mindig abban reménykedem, hogy a következő év jobb lesz. Öregebb, tapasztaltabb, és megfontoltabb vagyok....akkor a dolgaim is jobban alakulhatnak.

Asztrológusom minden évben megcsinálja a szüli napom körül a soláromat, már hívott, hogy akkor ugye idén is neki eshet?! Na nááá...most meg még jobban érdekel, mit hoz a jövő, mire számíthatok?!
Ez az év nem volt különb, mint amit tavaly februárban hallottam tőle.
Ahogy az előtte lévő év és azt megelőző sem.
Vannak azért persze ködös, megfoghatatlan, be nem azonosítható dolgok, de jó pár konkrétum és megfogható, bekövetkező tény is. Nem szoktam az előrejelzéseknek élni, csak azért nem mentem nyaralni, mert azt mondta, apró bosszúság fog érni, vagy mert erőteljes költekezés lesz érzékelhető. Mind a kettő esetben igaza volt, de nem estem kértségbe, elkönyveltem, hogy ennek így kellett történnie.
Munkahellyel kapcsolatosan már évek óta mondja, hogy váltás, változás....hm...eddig még nem történt meg, bár valóban évek óta ott lebeg, kíváncsi vagyok most mit fog mondani.
Tegnap 4 fejmosást is kaptam....keresni, keresni, keresni....nincs lojalitás, nincs együttérzésnek helye, legyek önző és EGO!
Persze. Tudom én, hogy igazuk van.
Ma felszaladtam a workmaniára és a Profession oldalára....de megint csak kétségbe estem. Az a qr@a angol mindenhova kell, ma már lassan a takarítónőnek is.
Tanulom, tanulom....holnap vizsga, de ettől még mindig csak az A1 szintnél tartok.
Nem küldhetem el az önéletrajzom olyan helyre, ahol középfokú szintet várnak el. Ill. elküldhetem, de minek, hogy csak hiú reményeket tápláljak?! Van elég negatív élményem az életemben így is, nem kell még több.

Szóval, így lassan 38 évesen itt állok és kicsit számot vethetek ismét az eddigi eredményeimen.
Hm...siralmas.
Nem mondom azt, hogy 17 évesen nem ezt képzeltem magamnak, mert őszintén...nem képzeltem akkor sem semmit, ahogy most sincsenek nagyra törő vágyaim....de még is...ez akkor sem az, amit ennyi idősen el kellene mondanom magamról.
A gyönyörű lányomnak nagyon örülök, és annak a sok nyaralásnak és külföldön szerzett élménynek, meg a tőzsdén lévő kis pénzecskémnek, de ettől még nagyon mást nem mondhatok el. Persze...nem feltétlen az anyagi javak azok, amik számomra fontosak, de a létbiztonsághoz azt gondolom hozzá tartozik egy kisebb lakás és egy kis tartalék a bankszámlán. Nem kell autó, nem akarok csili-vili ruhákat, sem több szekrény cipőt...inkább utazom helyette.:-)

Na most, se utazás, se lakás...lassan munkahelyem sem lesz.

De egészséges vagyok, van két kezem, helyén van az eszem és a szívem, az ítélőképességemmel nincs baj, van egy szép egészséges gyermekem, anyukám még él, apukám is él valahol, bár az ünnepeimet elfelejtve láthatóan törölt az életéből...és van egy társam, aki emberileg maximálisan kiáll mellettem (a szexualitást, most hagyjuk).
Tulajdonképpen mit is nyikorgok én itt?! Mások örülnének, ha ennyi mindenük egyben lenne és más probléma ne lenne a nyakukban.
Igen....nekem "csak" olyan problémáim vannak, hogy a jövőképem nem látszik, a létbiztonságom igen csak inog, nem tudom lesz-e munkám, nem tudom, hogy nyaralni tudunk-e majd menni, tudom, hogy egyelőre saját lakásom egy hamar nem lesz, tudom, hogy apukámmal a kapcsolatunk soha nem lesz normális gyermek-szülő kapcsolat, hiába próbáltam meg, halva született ötlet volt, de megpróbáltam! És tudom, hogy a szexuális életemet eltemethetem a párom mellett.
De azt is tudom, hogy nincs nyomasztó hitel a nyakamban, sőt...soha nem is volt hitelem.
Tudom, hogy van fejem felett egy fedél, ami akkor is ott lesz, ha nem lesz fizetésem.
(az már más kérdés, ha félrelépek és az kiderül, akkor is ott lesz-e? de az most hagyjuk)
Szóval, minden viszonyítás kérdése!

Hát akkor most örülök, hogy élek és luk van a seggemen.:-)

13 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr642682554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walmer 2011.02.23. 10:39:34

"Hát akkor most örülök, hogy élek és luk van a seggemen.:-)"
nagyon mocskos gondolataim támadtak;-)

Viccet félretéve.
A helyedben én azt csinálnám, hogy ha már úgyis rámdőlt az előző munkahelyem, keresnék egy olyan munkát, amihez nem kell az angol olyan nagyon. nyilván nem ez lesz majd álmaid állása, meg nyaralni sem fogsz elmenni a béredből, de annyira elég lesz majd, hogy fizesd a számláidat és mellette tudj tanulni. melót meg folyamatosan kereshetsz mellette.

Gritty goose 2011.02.23. 10:53:48

@Walmer: Édes vagy....megfontolandó a tanácsod...egyedül a fejembe kell rendet tenni hozzá. Én a maximalista és a változásokhoz csípőből elég rosszul alkalmazkodó, de egyébként simulékony emberke, elég nehezen veszi rá magát egy ilyen döntésre.

De már haladok, most frissítettem az önéletrajzomat!

És azt hiszem, elveimet fel fogom rúgni és elfogadom a segítséget egyik olvasómtól. :-)
Ehhhh...de nehéz ez nekem!:-(((

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.23. 10:56:57

Társalgási szintű angolt érdemes beírni. ;)
A legtöbb helyen nem is kell az angol, csak beírják, mert hogy néz az ki, hogy ne kelljen... Kicsit kozmetikázni kell a dolgokat, nem túl nagyot mondva, de trükközni lehet. :)

Amúgy meg mindnekinek a saját maga baja a legnagyobb, emiatt ne szégyelld magad, és mire való a blog, ha nem arra, hogy kinyafogd magad benne! ;))))

Walmer 2011.02.23. 11:10:01

@Gritty goose: minden segítséget el kell fogadni, az elvek meg szép dolgok, de igazán mindig is az arisztokrácia privilégiumai voltak.

Az elvek a maslow piramis felsőbb régióiban helyezkednek el és jóllakni nem lehet tőlük.

És még valami, amit pont nekem mondtak (én most váltok munkahelyet): a hűséget sehol nem becsülik.
szar dolog, de ez van.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.23. 11:28:37

@Gritty goose: Ha ez azt jelenti, amit sejtek, csak bátran! ;)))

És ugyan hasonlóképpen gondolkodunk, de most én is azt mondom, lelkiismeret félretesz, ha kell, akár lógjál is el munkaidőben, vagy kérezkedj el mindenféle indokokkal, ha másképpen nem megy interjúra járni, és hajrá új állás!!! :)))
@Walmer: Neked is sok sikert! És egyetértek, a hűség sajnos a hülyék kiváltsága manapság munka tekintetében, bármennyire is nehezen veszi be a gyomrunk...

Gritty goose 2011.02.23. 11:58:03

@Enchantée: Társalgási szinthez olyan messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől.:-(
És megtettem...... :-S

@Walmer: Igazatok van, hogy a hűség nem erény, de én hiszem, hogy most is csak ezért vagyok itt. Bár...mire megyek vele?

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.23. 12:01:33

@Gritty goose: Mire kiderül a társalgási szinted, addigra már felvettek... Ha meg angolul kérdeznek az interjún, benyögöd fapofával, hogy már régi a tudás, fel kell eleveníteni. Ennyi. Legtöbbször bejön. :)))
Tudod, próba cseresznye! :)

Walmer 2011.02.23. 12:14:05

@Enchantée: Áááááá, rázós....
ha angol interjú van és nem hozod a szintet, akkor annyi. ez mindenhol így van.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.23. 12:20:08

@Walmer: Mostanában ugyan nem interjúztattam és nem is voltam interjún, lehet, hogy így megy, de ez HR-es függő is, szerintem... Ha minden más klappol, akkor ez önmagában nem lehet akadály.
Vagy túlságosan naiv vagyok? Vagy túl jók a tapasztalataim?

Walmer 2011.02.23. 12:20:28

@Gritty goose: amúgy tudod mi a társalgási szint egy csomó helyen?
makogás a köbön. ha társalgási szintű angol kell és nem vagy teljesen kezdő, akkor esetleg érdemes megpróbálni. és készülni kell rá. mindenki így tesz. aki jól beszél az is. vannak panelek, meg kifejezések. meg kell tanulni őket és ha valóban csak szobságból írták bele, hogy kell az angol, akkor akár működhet is.

Walmer 2011.02.23. 13:17:01

@Enchantée: tudod az a gond, hogy ha van angol interjú, akkor kell az angol a munkához. napi szinten. én legalábbis így tapasztalom.
engem az egyik cégnél a HR-es, akinek ír férje volt, a másiknál, ahol most vagyok az egyik angol menedzser interjúztatott angolul, telefonon, mert nem tudott eljönni magyaro-ra.

Úgy tapasztalom, hogy nemcsak hogy angol interjú van, hanem igyekeznek nagyon jó angolost, vagy native angol személyt betenni, mint interjúztató. Legalábbis azokon a helyeken, ahol napi szinten kell az angol tudás, ami nem azt jelenti, hogy csak azokat veszik fel, aki fluent. én sem tudok angolul elbeszélgetni a század eleji német szürrealistákról. De ami kell, az megy.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.23. 13:25:11

@Walmer: Látod a kulcs itt volt szerintem: "Legalábbis azokon a helyeken, ahol napi szinten kell az angol tudás" - szerintem Leánykánk nem feltétlen ilyen helyre pályázik. De tévedhetek... :)
Egyébként én sem tudnék tudományos értekezésekbe kezdeni angolul, ez még anno friss tudással sem biztos, hogy ment volna, de mindig is megértettem magam.
Egyébként az a lényeg, hogy ami kell, az menjen, ha 10-15 mondat szókinccsel, akkor azzal... :DDD

Gritty goose 2011.02.23. 13:45:37

@Walmer: @Enchantée: Nos, ha már így megvitattátok...:-)))....alapvetőleg nem azért tanulok (ölöm bele pénzemet és időmet, meg energiámat), hogy aztán ne kelljen a munkámhoz.
De tény, hogy egyelőre nem tudnék ellátni olyan munkát, ahol napi szinten használni kell.:-(
süti beállítások módosítása