Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.12.23. 10:10 Gritty goose

Holnap szenteste, a szeretet napja és én...

....tegnap összeomlottam.:-(

Nem akartam, de azt hiszem ez nem akarás kérdése, csak jön, kitör az emberből, felszínre kerülnek a sérelmek, a fájdalmak, a hiány és a dühös kétségbe esés.
Fáradt is voltam, ezért még nehezebben tudtam uralkodni az indulataimon.
Ettől még jobban megzavarodtam és elszomorodtam.
Kérdezte az én kedvesem, hogy mi a baj? De csak hallgattam, majd annyit mondtam, hogy:
- Fáradt vagyok ezért nyűgös, kielégítetlen ezért borzasztóan feszült, frusztrált.
Nem mondott semmit, nem is reagálta le egy hümmögéssel sem. Ettől még jobban rám tört a depi. Azt éreztem magamra maradok a problémámmal, ez az én gondom, oldjam meg. De ezt hogy lehet megoldani? Csak egy szeretővel! De ha meg azzal oldom meg, akkor meg én leszek a legnagyobb kurva a világon. Ő pedig szegény, szerencsétlen szenvedő alanya lesz a történetnek.
Ez a gondolatmenet még csak egy lapáttal tett a depimre.
Mikor hazaértünk, a 4 fal védelme által még egy gondolatot mondtam, majd kitört belőlem a sírás:
- Látod, ezzel, hogy nem mondasz semmit, ezzel még jobban bántasz. Mintha nem is törődnél az én gondommal. Nem érdekel, mert ez az én problémám, Te meg felhőtlenül éled a világod, mert neked nincs problémád.
Nézett rám, és közölte, hogy belőlem mindig ilyen váratlan helyzetekben törnek ki ezek a dolgok, hogy nem is érti, most mi váltotta ki. Mikor az elmúlt napokban minden rendben volt, és mindenki jól érezte magát.
Igen, persze, attól, hogy mosolygok, még nem azt jelenti, hogy boldog vagyok, és minden rendben van. De ezt már elmondtam, már oly sokszor. Jeleztem már többször a napokban, hogy szükségem lenne egy kis szexre, még sem reagálta le, és nem is történt semmi.
Aztán beszélgettünk, igaz az időnk korlátozva volt, de látom rajta, hogy frusztrálja, hogy nem tud megfelelni nekem. Jeleztem neki, könnyebb lenne mind a kettőnknek, ha bízna bennem, és rám bízná magát és nem a konok feje után menne, a megszokásai rabjaként élne. Bosszant, hogy tudja, tisztában van vele, nekem mire van szükségem, nagyon sokszor mondtam, mutattam, érzékeltettem mitől működne a szex közöttünk, még sem lépi meg. Fél, fél, hogy fel fog sülni, hogy a napközbeni libidója estére eltűnik.
És? Kit érdekel, de legalább érezzem, hogy hatással vagyok rá, hogy vágyik rám!
Ha ezt kimerné fejezni, akkor már elindulnánk egy úton, de most egy helyben toporgunk és nem történik semmi, amitől én meg egyre türelmetlenebb vagyok.

Magabiztossága a béka feneke alatt.:-(((
Hm...ebben csak akkor tudnék segíteni, ha hagyná, de nem engedi.

Eltöltöttünk 2 kellemes napot, nyugalomban, szeretetben, békességben. Édes volt, imádnivaló! Csak ilyenkor még jobban fokozódik a libidóm, ami egyébként is a helyén van, így nehéz megélni a szex mentességet.

Most szomorú vagyok, olyan fásult. Sírás után mindig olyan ürességet érzek, érzelemmentes állapot. Megkönnyebbülök, mert a feszültség kiürül a könnyeimmel, de nem jön a helyébe semmi, mert nincs mitől jöjjön.
Holnapra össze kell szednem magam....sőt...már ma estére. Anyukámék jönnek, és nem akarom az Ő karácsonyukat elrontani. Lányomnak sincs köze a problémámhoz, neki is békés, boldog karácsonyt akarok és nem egy savanyú, feszült karácsonyt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr232534229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása