Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.11.24. 16:56 Gritty goose

X-Faktor kontra Megasztár 5.

Eddig mindig megnéztem a Megasztárt, idén jutottam el oda, hogy nem követem heti rendszerességgel Őket....sőt, mi több, nem is nézem.

Párom szokta péntekeként nézni, ha otthon vagyok, akkor a hálószobából fél füllel hallom, de nem veszem a fáradtságot sem, hogy bekapcsoljam.
Nem érdekel, nem érzem, hogy most olyan nagy hangok lennének benne, persze, lehet a fülemmel van a baj!:-))))

Viszont az X-Faktorban több emberke is tetszik....sőt....azt mondhatom, hogy a jelenlegi bent maradt emberkék közül, CSAK Király L. Norbi nem tetszik.
Nem tetszik, hogy egy ének versenyen, még mindig bent van!
Nekem hiába mondják a mentorok és az ismerőseim, hogy de egy jelenség, és milyen jó pofa, és isteni előadó, showman. Nem érdekel, már csak azért sem, mert én a hangokra vagyok kíváncsi és nem a látványra. A látványt, majd megteremtik a stylistok, de a hanggal egy élő koncerten nem lehet mit kezdeni...csak, ha playback-el.:-) Arra meg kíváncsi a fene.:-(
Szóval, Ő a nézetem szerint, már kieshetne végre, és akkor tényleg a krém van bent, akik valóban tetszenek, még akkor is ha hamiskásak néha, ha bakiznak vagy ha nem megfelelő dalt választanak.:-)

Egy tökéletes választás:


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr272470678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása