Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.10.28. 13:02 Gritty goose

Ti, nagyon TI! :-)

Azt látom, hogy Ti férfiak sem vagytok tisztában azzal, hogy mit is kellene csinálni, hogyan is kellene kibillenteni a szeretet Nőt az érdektelenség mocsarából.

A neten, a médiában és sok szakirodalomban rengeteg infót lehet erről találni.
Csak keresni kell.
Bár ettől még nem lesztek tudorok és a Női lelkek megfejtői, doktora.
Ez nem baj, ill. nem a Ti hibátok.

De kérdem én, ha értitek azt, hogy a nő nem úgy működik mint Ti, a testiség a Nők nagy százalékának nem annyira fontos mint nektek Férfiaknak, ha azt is elfogadjátok, hogy nálatok a látvány sokkal jobban megmozgatja a fantáziátokat és a libidótokat, akkor miért nem lehet ennek a gondolatmenetnek megfelelően lépkedni az asszony felé.

Igen, kapok visszajelzést, kapok leveleket, beszélgetünk, eszmétcserélünk, hasonló helyzetben lévő emberekkel.

Ha a gugliba beütöm azt hogy "csábítási tippek férfiaknak" közel 27.000 találatot dob ki.
Hát nézzük akkor, mit lehet velük kezdeni?!

Azt írja az egyik oldal:
Meglepetések
Az apró csecsebecsék, melyekkel kedvesed megleped, nem pótolhatják a kreativitást és a szárnyaló fantáziát. Találj ki váratlan programokat, fogd kézen barátnődet, és vidd el hétvégén egy erdei kirándulásra, vagy moziba. Nem muszáj egetrengetően különleges programot kiötlened, és még a pénztárcád kapacitását sem kell kimerítened, a meglepetés ereje ugyanis mindennél többet ér.
Valóban!!!!
Sokszor tényleg fontosabb lenne az, hogy Ti álljatok elő az ötlettel, és tényleg nem kell költséges dolgokban gondolkozni, mint mozi, vagy színház, vagy étterem. Csak egy kis séta, rugdosni az őszi faleveleket, vagy a korai sötétedésben a város fényeit nézni az autóból egy megfelelő Budai hegyről, közben finom meleg teát szürcsölni az otthonról hozott termoszból (melyet, Ti készítettetek el) vagy egy finom borral is lehet készülni a kedvesed számára, bár Ti nem ihattok, mert vezettek.

Az ágy melege:
Beszélgess és kedveskedj, de/és ne akarj semmit!
A szex téren sem árt egy kis újítás. A legtöbb nő számára egy idő után frusztrálóvá válik az a megszokás, hogy este hazaérvén, ágyba bújva, előbb vagy utóbb a lényegre kell térni, mert ha nincs meg a napi egy összebújás, akkor valami nem stimmel a kapcsolatotokban. Ha csak egy kellemes estét szeretnél vele eltölteni, a végén ő maga lesz az, aki az ágy felé tereli az eseményeket.
Na igen, ezt nevezzük a megszokás hatalmának!
Ráadásul nekünk nagyon fontos, hogy a lelkünket is ápoljátok ne csak a testünket akarjátok!
Valóban vannak helyzetek, és olyan beállítottságú Nők, akiknek nem fontos a lelki élet, fontosabb a testi vonzódás. Bevallom, néha én is beleférek ebbe a kategóriába.

A szerelem itala:
Ártatlan szándékaidat még biztosabb mederbe terelheted egy kis borral. Ha zenével és mámorító itallal öntöd nyakon baráti beszélgetéseteket, a vágy hamarabb fellángol, mint gondolnád! Minden nőnek szüksége van arra az érzésre, hogy elsősorban nem mint szexuális tárgy érdekel, ha tehát szánsz rá egy kis időt, és kedveseddel megosztod legbensőbb gondolataidat, garantáltan zöld utat kapsz. Az ital, a zene, a cseppnyi romantika olyan egyveleg, mint az első randi: örökzöld és tuti nyerő kombináció, aminek bármelyik nő beadja a derekát.
Ehhez azt hiszem nem kell semmit sem hozzá fűzni! 
Két szó:  meghitt hangulat.

Hm....találtam egy oldalt....nem másolgatnék, csak a linkjét:
http://szerezdmeganot.com/10-es-listak/10-dolog-amivel-felizgathatsz-egy-not.html#more-383

Azt hiszem az utolsó pont, amire azt mondom, hogy ezzel vitatkoznék, azt gondolom, elég ha azt az illatot használjátok, melyet a párotok szeret, imád. Megfelelő illat valóban vágykeltő.:-) Igen, számunkra is fontos.:-)

De a legfontosabb, amit ezek az oldalak érdekes, hogy nem ANNYIRA hangsúlyoznak....beszélgetni, beszélgetni.
Nem általánosan, nem a napi dolgokról...a benne lévő gátakról, feszültségről, mert az étvágytalanságnak meg van az oka. Ha ezt nem mondja ki, nem találjátok meg, ezek a praktikák semmit sem érnek.
Nem véltetlen, hogy 3 éve a választ keresem és kutatom. Most kimondta, megtudtam, úgy látszik javul is a helyzet.:-)
Nektek is az a legfontosabb, hogy megtudjátok, hogy lelki oka van, vagy a stressz, esetleg valami más van a háttérben?!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr932405244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása