Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.11.08. 13:28 Gritty goose

Egy füledt, nyári reggel! (+18)

A hajnali napsugarak beszűrődnek a függöny széleinél, a szoba falán elnyúló árnyékok jelzik, a nap már ébredezik.
A fiú a hasán feküdve órájára pillant, álmos tekintete a mutatók apró mozgásán elmélázik. Tudja, hogy kelnie kellene, de nem szokott hozzá az ilyen korai keléshez. Az agya viszont már ébredezik, egy illat, egy érintés, egy izgató tekintet és hozzátartozó érzet sejlik fel benne. Tudja, hogy alig fél óra múlva a másik szobában már a szexualitás illata lengi be a levegőt.
Kénytelen a hasáról hanyatt feküdni, mert érzi a férfiasságának ébredése előrébb jár, mint a elméje. Érzi, hogy a cikázó gondolataira a vér elkezdett tolulni a hímvesszőjébe, a boxer alsója kényelmetlenebbé kezd válni. Bele gondol, milyen lenne, most csak oldalra fordulni és már is érezni a lány finom bőrét, izgató kebleit ujjai között, kacér tekintetét látni. Megborzong, mert tudja, hogy nem sokára nem csak a gondolatainak a játéka lesz, hanem a valóság is.
Lustán felül az ágy szélén, és mosolyogva nézi már a teljes pompájában meredező péniszét. Végig szalad a gerincén egy édes érzet, mely a kéj hulláma.
Feláll, elindul az ajtó felé, de az ablakon beszűrődő napsugarak árnyékot vetnek a falon a teste sziluettjén. Meglátja a falon formás alakját, és ágaskodó farkát...csak mosolyog és megrázza a fejét. Megállapítja, jöhetne már a lány!
A lány ajkait akarja érezni, teste minden porcikáján.
Megfürdik, megborotválkozik, azt gondolja, van még egy kis ideje...de téved. A szoba egyik sarkából már halkan csörög a telefon.
Itt a lány.
A lány lendületesen lép be a lakásba. Energikus és elsöprő mosollyal jelzi, Ő már kész átadni magát a vágy, feszítő érzésének. Tudja, hogy az orgazmustól pihegve, kielégülten fog nemsokára a fiú karjaiban feküdni.
Már napok óta erre várt.
Várta, hogy a fiú finoman, de mégis mohon megcsókolja a nyakát....
Átölelje és a teste is azt mondja neki, hogy kívánja a lányt. Hátán finoman végig simítsa a kezét a fiú, és a fenekét megszorítva teljesen magához húzza. Testük összeérjen, és csak arra törekedjenek mind a ketten, hogy  a szex minden percét élvezzék.

Fiú hátulról csókolja a nyakát, közben a fenekénél már érzi a férfi gerjedelmét. Mellén érzi a férfi finom, izgató ujjait, melyek nem tudnak betelni a keblek érintésétől. Finoman a pólójából kifejti a fiú és hassal az ágyra fektetve a gerince mentél lehelet finoman végig csókolja. Lány felsóhajt, mert nagyon izgatja a nyelv és a finom csókok érzése.
Fiú megremeg attól, ahogy a lány izgalma láthatóan fokozódik, lány hangja elakad, nagyon halk sikolyba tör ki. Feneke megemelkedik, teste hullámzik. Szeme a gyönyörtől már csillogó, és hívogató.
Fiú egész testével ráfekszik, a lány jól érzi, hogy a férfi teljes merevségben várja már a behatolást. Péniszét becsúsztatja a lány fenekénél a két comb közé, érzi a lány testének a forróságát, a puncija nedvességét, de még nem hatol be!
Nem hatol be, csak a lány szemérem ajkain végig siklik, teljesen hozzá simulva a lányhoz. Izgatja a lányt, egészen a csiklójáig csúszott előre a fiú hímvesszője. A fiú rámozdul, előre, hátra, ki- be mozog a forró combok között.
A lány izgalma egyre fokozódik, egyre nedvesebb lesz. A fiú érzi, hogy vágyik a lány hüvelyére, vagy szájára, de még nem szakítja meg az izgatást.
Hirtelen a lányt a hátára fordítja. A lány melle láthatóvá válik, mellbimbója keményen meredezik a bimbóudvar közepén.
A fiú határozottan a lány csuklóját megfogja és oldalra kitartja, szinte lefogja.
Nem erőszakos, de mégis határozott, érezteti, hogy Ő a férfi, azt csinál a lánnyal, amit csak akar. Tudja jól, hogy a lány élvezi és hálás lesz ezért. A lány nem nyitja ki a lábát, szorítja, mint ha nem akarná, hogy a fiú a lába közé hatoljon. De a szeme, az arca, a teste remegése nem erről árulkodik. Akarja a fiút, akarja a teste minden porcikája, akarja a fiú keménységét, érezni akarja a testében. Ahogy becsúszik és a vessző keménysége betölti, forrósága elönti a testét.

.......

Mindketten az orgazmus édes bágyadtságában fekszenek az ágyon.
Fiú magához húzta a lányt és a hátát simogatja, halk lágy zene szól a rádióban, próbálnak levegőhöz jutni. A nyári forróságot csak egy jól működő légkondival lehet elviselni, de az még nincs a fiúnak.
A lakás falai az éjszakai hűvösebb levegőtől már nem képesek lehülni, így a hőmérséklet egyébként is forró, hát még egy ilyen reggeli szeretkezés után.
Minde kettőjük arcán ott van a mámor édes mosolya.

Jól kezdődik a napjuk!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr172433467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása