Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.11.27. 14:38 Gritty goose

Ez a mai egészségügy!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Barátnőm most hívott, ki volt kelve magából, náluk is műtét volt tegnap, csak náluk az anyukáját.
Szem műtét, egy egyszerű rutin műtétnek indult. Bár 1,5 hónappal ezelőtt, mikor felvételes nővérrel beszélt, akkor azt az infót kapta, hogy 4-5 napra készüljön, addig bent kell maradnia.
Nem értette, senki nem értette a környezetükben, én sem. Mást ambulánsan műtenek ezzel a problémával, reggel bemegy és este már jöhet is haza. Nála miért kell 4-5 nap?!
Mindegy, így készült.

Végül a héten sikerült a műtétet végző proffal beszélnie, aki azt mondta, hogy ugyan, másnap már ki is jöhet. Na akkor most mi van? Mindegy, alaposan készült, odapakolt mindent, nem csak egy éjszakára.
Tegnap reggel bement rendje-módja szerint a kórházba, 9:30-kor már el is vitték az osztályról, mondván a műtő előtt még felkészítik a szemét, csepegtetni kell, de dél körül már kész is lesznek. Szegény barátnőm már 13:00-kor ideges volt, mert még senki nem jelentkezett, hogy anyukája kijött volna a műtőből?!

Próbáltam nyugtatni, hogy minden rendben van, csak lehet, hogy még kómás, alszik, vagy a nagy örömködésben elfelejtettek neki telefonálni.
Végül jött a telefon, minden rendben van.

Mind a ketten örültünk, a nap sikeres volt a műtétek szempontjából.:-)

 

Ma ment volna érte, ahogy tegnap a műtét előtt mondta is a dokija, jöhet haza, majd hétfőn kell visszamennie kontrollra.
Műtét után a dokija nem ment be hozzá, csak a nővéreket kérdezte, hogy akkor minden rendben volt. Mondták, hogy igen, csak Ő volt az utolsó és hát kicsit nagyobb műtét volt, mint amivel bement a műtőbe.

De ne aggódjon egyszerre le lett tudva mind a kettő.

Ma mielőtt bement volna az édesanyjáért a barátnőm, csörög a telefon.

Ne induljon sehova, mert nem engedik ki. Az ügyeletes doki a műtét leírását elolvasva hallani sem akar a távozásról, ez nagyobb, komolyabb műtét volt, minthogy Ő kiengedje, max. csak saját felelősségére.

Elmondta, hogy egy másik problémát kellett előtte orvosolni és így az eredeti probléma nem is lett rendbe téve, azt majd máskor, kicsit később, ha már ez a műtéti heg meggyógyult.

 

Na most akkor mi van!?

Miért nem lehet elmondani szerencsétlen betegnek az elején, hogy mégsem az a műtét lesz?!

Vagy ha műtét közben derült ki, hogy fontossági sorrend miatt mást műtenek, mint amiről a beteg tudott, miért nem lehet akkor a műtét után odamenni szerencsétlen kiszolgáltatott beteghez, hogy bocs, de más lett a menetrend, minden rendben van, csak nagyobb, komolyabb volt, így ne is számíts rá, hogy holnap hazamehetsz!?

 

Hol itt az emberség?!
Az a beteg attól a dokitól várja a megnyugtatást, bízok benne, miért kell ezzel visszaélni!?

 

Még jó, hogy nálunk minden rendben, de ez a történet engem is felbosszant, játszanak az ember idegeivel, kiszolgáltatottságával.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr342476849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása