Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.12.10. 11:37 Gritty goose

Honlapom technikai fejlesztése + TI, olvasóim!:-)))

Bizonyára Ti is iszrevettétek, néha megjelennek valami kis újdonságok az oldalamon!?:-)

Nagyon tetszik, hogy most már tudom, hogy a világ mely pontjáról néztek rám, és olvassátok soraimat.
Lehet, hogy csak idetévedtél és soha többet nem térsz vissza, de lehet, hogy majd látni fogom, hogy a látogatás száma emelkedik, de a látogató száma  nem. Tehát visszatérő olvasómmál váltál.:-)

Igen, van már rendszeres olvasóm (annak tűnik), Cincinnatiből, Bethelből, San Ramonból, sajnos Angliából többen, több helyről is vagytok, de a rendszer nem minden esetben jelöli a várost.:-( De látok még nagyon rendszeres olvasót Mátészalkáról, Debrecenből, Sopronból, Győrből, Hódmezővásárhelyről, Salgótarjánból, Balaton településről, Szegedről, Békéscsabáról, Szekszárdról, Kaposmérőről és nem utolsó sorban Budapestről.:-))))

Sokan vagytok ám, ahogy nézem és a rendszer is jelzi.:-)))))

Örülök nektek, bár érzékelem, hogy sokan csak olvastok, de még nem akartatok, nem volt indítattásotok jelezni, véleményt formálni, megszólalni.:-)))
Nem kötelező, félre ne értéstek!

Egyszerűen csak jó érzés, látni azt, hogy a világ különböző pontjaira eljutnak soraim. Esetleg gondolataim megállítanak egy pillanatra, vagy együttérzést, sajnálatot, empátiát váltok ki...mindegy mit, reakciót.
Nekem, aki a legszívesebben rendszeresen utazna és a világot már rég körbe járta volna 6x, nekem ez jó, felemelő, megmosolyogtató tudat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr852506289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása