Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.12.12. 14:13 Gritty goose

Szerintem, már mondanom sem kell....

...hogy tegnap a pipától nem láttam!:-(

Na náááá, hogy megint X-Faktor és Norbika.
Egyértelmű, hogy nem a szavazatok számítanak, ill. pontosabban azok a legfontosabbak a szerkesztőknek, ezért a manipuláció győzedelmeskedett.
Ne mondja nekem senki, hogy tiszta ez a verseny????!!!!

A dalok alatt azt számolgattuk a párommal, hogy ha a megában sem hagyták, hogy a "közösnség kedvenc" tovább meneteljen, akkor itt sem hagyják, mert ez lenne a tehetségkutató versenyek vicce. Tegnap 3 jó hang és egy showman versengett a továbbjutásért. Azt gondoltam, hogy nem negedik, hogy ezt a 3 HANGOT a hörgés legyőzze.
Azt gondoltam, hogy itt már csak Norbi eshet ki, mert a másik három bárki, bármit mond, már képes énekelni. MÉg ha nem is mindig tisztán és pontosan, de képesek éneghangot kipréselni a torkukon. Nem lehet, hogy bármelyik hamarabb kiessen, mint Norbika.

Hát lehet!

Megtörtént az, amit nem hittem!
Álmomban nem gondoltam volna, hogy a legjobb háromba bekerül a táncos lábú, fahangú emberke. Lehet, hogy jó előadóművész és sokak élvezik a látványát a színpadon, de ezek az emberek, akik a RTL klunb bukszáját tömik, nem gondolnak abba bele, hogy ez nem Csillagszületik, és showman kategória, hanem dal-,ének verseny?!

Mostantól nem nézem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Számomra ez egy csalás, kamu, pénz és kereskedelmi tévék háborúja. Amiben én nem szándékomzom részt venni!
Ne akarjanak megetetni vele, hogy Norbika a három legjobb X egyike!
Ne akarják megmagyarázni, hogy egy Szlovák srácnak, akinek ugyan szép hangja van, de mindig kiszámítható, biztos, s már-már egysikú az előadása, nagyobb szavazati táborral rendelkezik, mint a Vastag Csabi.
Úgyhogy azt mondják, hogy a tini lányok szavaznak, akkor most Csabának biztos helyének kellett volna lennie a továbbjutók között, hisz a Tomi szavazótáborát is megkapta.
Párbajoznia Norbikának és Nikolasnak kellett volna.
Mert Ők érdemelték volna meg.
Ebben az esetben nem lett volna  kérdés, hogy Norbika három szavazattal ment volna haza. Ezt a szerkesztők egyetlen egyszer nem merték megtenni. Nem merték a mentorok elé engedni a kapahangút!

Hát most döntőzhet a kiszámítható, fejlődés nem nagyon látható kalapos srác, a sőrmőr, akinek a hangja nagyon szépen fejlődik, de még bizonytalan és hullámzó a teljesítménye, és a kiszámítható showman, akinek a hangját nem nagyon hallottuk, akkor is hamis volt  (Charli dala), a showja meg csak 2 napig okoz csodát, harmadik nap már unalmassá kezd válni!

Jó reggelt Magyarország, akkor tessék szavazni és megenni, amit a szervezők kifőztek már a beválogatásnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr752510813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása