Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2011.04.28. 12:20 Gritty goose

Döbbenten ültem...

...és nem tudtam, mit tegyek?!

Tegnap a város egyik feléből a másikba kellett eljutnom BKV-val.
Ismerem a környéket, évekig utaztam a járatokon, mindig is tudtam, hogy a kisebbség egyre jobban jelen van.
Talán ez miatt is van az a félsz bennem, amikor BKV-val közlekedem és 2 főnél nagyobb társaság száll fel a járműre. Olyankor próbálom magam a legkisebbre összehúzni magam és ha tehetném láthatatlan üzemmódba kapcsolnék. De nem lehet, így ilyenkor inkább mereven bámulok ki az ablakon, hogy véletlen se köthessenek belém, mit bámulom Őket, ha óvatlan pillanatban rájuk tekintek.
Tegnap ülök a buszon és felszáll a második ajtónál (ahol én is ültem) babakocsival egy 6 fős társaság. A kocsiba egy maszatos, taknyos, nyálas, de édes arcú bébi. Hátra indulnak, mert a busz hátsó felében még voltak ülőhelyek. Busz elindul én megnyugszom, hogy tőlem távol vannak. Következő megállóban csak azt érzékeljük, hogy az utasok befejezik a fel-le szállást, a vezető már csukja az ajtókat, mikor nagy kiabálás, és hátulról egy srác a második ajtóhoz rohanva próbálja kipréselni magát az éppen orra előtt csukódó ajtón. Végül sikerül neki és visszafordulva nagy kaján vigyorral mutogat a buszon őrjöngő, már a busz összes szegletében ordibáló, anyázó, gyűlölködő 6 fős társaságnak. A hátsó részről ordibál a gyerekes anya, a második ajtót rugdaló férfi üvölt, hogy a sofőr nyissa ki az ajtót, az első ajtónál a sofőr ajtaját ütik és ordítják, hogy nyisd ki az ajtót bazd meg, mert téged is megütlek, a megállóba leszabadult pasi meg egyik kezében gáz sprével a másik kezében meg viperával hadonászik és ordít, hogy "gyere bazd meg, gyere!"
A buszon szinte ketrecbe szorult vadállatként ordítanak és ütnek, vágnak, ki akarnak szabadulni és "megöllek Te köcsög", a nő a gyerekkel meg üvölti, hogy "a gyereket is lefújta és vedd elő, ne hagy magad!"
A buszon ez a 6 fő őrjöng rohangál, mint a felbőszült vad, mi pedig utasok lefagyva szemléljük az eseményeket. Annyira eszméltem fel, hogy éreztem kapar a levegő, azonnal ablakot nyitottam és látván a mozdulatomat a többiek is ezt tették. Végül a sofőr felocsúdik és kinyitja az ajtókat, a 6-ból 3 űzött vadként leveti magát a buszról és rávetné magát a lenti "provokálóra", de a kezében lévő kellékek visszatartják a támadókat. A busz elindulna, ajtót bezárja, a megállóban álló "civilek" és a buszon lévők sem tudják eldönteni mi a jobb, leszállni, felszállni, arrébb futni?! Pillanatok műve, és a leszállt 3 fő már dörömböl az ajtókon, mert a gyerek és az anya fennmaradt, az anya üvölt, hogy nyissa már ki az ajtókat. Végül kinyitja és a 3-ból 2 visszaszáll, egy még kergeti a provokálót. Busz elindulna, de a fennlévők őrjöngenek, hogy  egy lemaradt és "itt ne hagyjuk már őt egyedül azzal a köcsöggel."
Busz 20 méter múlva piros lámpát kap, a provokáló ott halad a busz mellett az ablakon keresztül szítják még egymást. Végül valaki megszólal, hogy hívja már valaki a rendőröket!
A gyerek üvölt a buszon maradt 5 tag meg egyre hergeli magát. A provokáló meg befordul balra az utcába. A sofőr végre zöld lámpát kap és letér a nyomvonaláról Ő is befordul az utcába. Az anya felkiált, "arra ne menjünk már, arra ment az a szemét is!" A sofőr tovább halad és 4 házzal arrébb elkezdi nyomni a dudát, mint a süket.
Rendőrség elé értünk. Rendőrök kiszaladnak, ajtót nyit és a 6 fős társaságot hagyja leszállni.
Várunk egy kicsit, hogy a busz kiszellőzzön a gáztól. A jelenet alatt voltak, akik amint lehetett leszálltak, voltak, akik lefagytak, ahogy én is, így már csak 6-7 utassal indul el a busz.
Egy hölgy mellém lerogy a székbe és csak hebegni tud. Mint kiderült Ő hátul ült és végig látta a jelenetet. A 6 fős társaság a forgó ragadt, annak ellenére, hogy volt ülőhely. De a hátsó négyes ülést nézték ki maguknak, de ott ez a provokátor ült 2 lánnyal. A 6 fős társaság elkezdett puffogni, hogy persze, azt hiszik Övék a busz, tespednek, majd ez egyre hangosabb és már ellenséges hangnemben ment. Végül elindult 2 férfi a székek felé, amikor a provokátor lefújta őket és aztán levágódott a buszról a két lánnyal.

Nos akkor ki is volt az áldozat és a provokáló?!

Mindenesetre megélni is szörnyű volt, csak úgy, hogy szemtanúja voltam, belegondolni is rossz, hogy ez ma már lassan mindennapos lesz és ki vagyunk téve ehhez és hasonló atrocitásoknak.:-(((((((((((((((

És ne legyek rasszista, mikor egymást is ilyen szinten provokálják és fenyegetik?
Mit tehet egy "egyszerű" ember ha egy ilyen helyzetbe kerül? Csak azért mert Ők puffognak, fenyegetnek, fel áll és arrébb megy és jó alaposan meghúzza magát?!
Akkor ki is a kisebbség?
(igen W., mond azt, hogy rasszista vagyok és megint csak a rosszat látom bennük!)

1 komment

Címkék: véleményem


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr382861672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Férj 2011.04.29. 18:28:02

Isten hozott Magyarországon, édes kis Hazánkban, ahol mindenki tiszteli és becsüli a másik hazámfiát! Sajnos szerintem ez nincs bőrszínhez kötve, mindenki ott köt bele, rúg bele a másikba és ott veri át ahol tudja. Tisztelet a kivételnek. Én néha szégyellem, hogy magyar vagyok, és szívesebben élnék pár száz kilométerre nyugatabbra.
süti beállítások módosítása