Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.11.25. 13:42 Gritty goose

Beleszerelmesedtem - Canon 450D

Van már fényképezőgépem, nem is olyan rossz a kategóriájában.

Nem vagyok fotós, de szeretek fotózni.
Bármerre megyünk, a kezemben mindig ott lóg a gép.:-)
Nem tanultam, bár lehet, komolyabban el kellene gondolkozni és foglalkoznom kellene vele, szintén autodidakta módjára, mint mindent az életemben.:-)
Most viszont az én kicsikémmel a nyáron történt egy kis baleset, aminek apró nyomai is lettek, így a képeken is nyomot hagy.
Pontosabban én látom, más nem! Pedig nem vagyok szakember, nincs tanult "szemem" hozzá, csak látom, bár lehet, csak azért, mert tudom a bajt.
Nem akarnám lecserélni, mert a gép tökéletes, bizonyos a képek szak avatatlan szemeknek tökéletes, akkor nincs nagy okom a cserére, ha saját magam bosszúságát leszámítom.:-)))

Kedvesem közölte, cseréljünk!
Nincs pénzem rá! De majd Ő!
Neked sincs pénzed rá!:-))))
Mert ha cserélek, akkor már tudom milyet nem szabad venni és azt is tudom, milyet szeretnék. Az pedig már magasabb kategóriás gép.
Jó nekem ez a kis "beteges" kicsike.

Kolléganőm keresgél, véleményemet kéri, közösen keresgélünk, teszteket keresek, árakat vetek össze, véleményeket olvasok, és mit találok?
Egy szépséges gépet!
Egyedül az zavar benne, hogy aksis és nem elemes. De ez ma már egyre jobban természetes.
Nekem azt hiszem egyszerűbb az aksis elemekkel, mert bárhol merülök le, boltba beszaladok, elemet veszek és fotózok tovább. Míg az aksisnál, vehetek pót aksit? Vagy dugjam a fenekembe, hogy feltöltsem a pl. tengerparton?!

Szóval beleszerettem ebbe a kis fényképezőgépbe.:-)))))
Nem is merek belegondolni.....ilyenkor szokott rám törni, hogy "nekem ez kell", és mint Lipi a Csipet-Csapat mesében a sajt illatára elkezd hipnotizáltan közlekedni, hát én is ilyenné szoktam válni. :-)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr592472510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociologus 2010.11.28. 12:18:44

Ez már ténylrg komoly gép és vehetsz hozzá tartalékakksit. (A Váci út elején van egy akksibolt, fent vannak a neten is én ott vettem az enyémhez - Bár nekem Hikonom van)

Ezek az akksik jobban bírják, mint a kis AA elemek-akksik, két akkumulátorral töltés nélkül végig szoktam fotózni egy hetes nyaralást, igaz főleg szabadban (így igye nem zabálja az energiát a villanó..)

Gritty goose 2010.11.28. 14:20:03

@szociologus: Nyugatinál aksi bolt?
Hm....na majd nyitott szemmel járok, bár...azt hiszem egyelőre csak álmodozom erről a gépről. Majd ha lesz új és jól fizető állásom! Talán akkor. De még akkor is csak talán.:-)))
süti beállítások módosítása