Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2010.12.17. 16:13 Gritty goose

Egy őrült éjszaka! (18+)

UPDATE: (másnál láttam) változtattam....ezt a zenét később tettem be, javaslom, olvasás előtt indítsd el!

 

 Lina késésben volt, tudta, hogy barátai és Dávid már a megbeszélt helyen elkezdték az estét.

Nem várnak rá, miért is tennék, ez csak egy szórakozó hely, ahol 21 órakor elkezdődik az este, és mindenki akkor érkezik, amikor odaér.

Még is sietve fejezte be a munkáját, futtában kapcsolta ki a gépet, és az irodából kilépve az ajtó „tükrében” igazította meg a ruházatát. Sötét volt már, az üveg tükröződésében megállapította, hogy azért egy leheletnyi rúzst feldobhatott volna a szájára, tudta, az kihangsúlyozza finoman ívelt ajkait. Már nem volt kedve magával foglalkozni, legszívesebben végig rohanta volna azt a párutcányi távolságot is, mint meg kellett tennie.

Dáviddal éppen 4 hónapja szakítottak, de a kötődés még mind a kettőjükben megmaradt.

A fiú úgy döntött, hogy nem vele akarja tovább folytatni az életét, mégsem képes Linának ellenállni, vágyik rá, látványa, illata foglyul ejti.

Lina ezzel tökéletesen tisztában volt, nem véletlen, amikor találkoznak, minden megszűnik körülöttük és éjszaka úgy fonódnak egymás karjaiban, mint ha nem is történt volna semmi, azon a bizonyos estén.

Lina végre odaért a szórakozó hely ajtajához, megállt, nagy levegőt vett és magára erőltetett nyugalommal lépett be az ajtón.

Ahogy sejtette, a barátok nagy része már ott volt, és Dávid fürkésző, csillogó tekintetét is észrevette egyik sarokból. Voltak ismeretlen arcok is, nekik bemutatkozott illedelmesen, közben próbálta a belső remegését lefojtani. Tudta, hogy nem csak Dávid tekintete időzik el rajta, hanem ahogy közeledik a fiú felé, a többiek kíváncsi pillantása is érezhetővé vált számára. Szakításuk óta, mikor mind a ketten jelen voltak a háttérben elindultak a találgatások. Vajon ennyi volt? Vagy összejönnek még? Lesz még belőlük valami? Dávid meddig tart ki a mostani kedvese mellet és Lina meddig bírja, hogy elveszítette Dávidot?

Mind a ketten tudták, hogy vannak, akik annak szurkolnak, hogy Ők ketten ismét együtt legyenek, de vannak, akik örültek, hogy Ők már nem egy pár.

Dávid szakításuk óta folyamatosan kereste az igazít, így soha nem lehetett elmondani, hogy szabad és független férfi. Ennek megfelelően Lina mindig betartotta a tisztes távolságot, mint máskor, most is csak két székkel arrébbról odabiccentett Dávidnak, de nem ment oda hozzá puszit adni.

Ezt a szerepet leosztották, nem beszéltek róla soha, de mind a ketten azt sugározták, hogy nincs egymáshoz közük.

Az este folyamán a helyzet soha nem változott, Lina a terem egyik végében, Dávid pedig a másikban.

Ha nagyon odafigyelt valaki rájuk, azért észrevehető volt a fiú tekintetében az örök vágyakozás, a szenvedély és a tűz, amit a lány iránt érez.

Lina a női praktikákat bevetve ezeken az estéken távolról, de még is ügyesen fokozta ezt a vágyat. A fiú pontosan tudta, hogy neki szól, hogy azért van, hogy mihamarabb arra a döntésre jusson, távoznia kell, nem bírja tovább, hogy ne érhessen a lányhoz, ne csókolhassa meg a nyakát, és mellei édes, izgató ízét ne érezhesse a szájában.

Dávid ma is megállapította, hogy Lina fantasztikusan néz ki, legszívesebben oda ment volna hozzá, csak, hogy az illatát hagy érezhesse. Tudta, hogy most is az az édeskés finom parfüm van rajta, amit még máson soha nem érzett. Ez kifejezetten Lina illata volt. Ha bekötött szemmel kellett volna a sötét pub-on kersztül átmenve megtalálni Linát, az illata alapján könnyedén megtalálta volna. Nem azért mert sok, hanem mert egyedi volt.

Linán egy lenge, könnyed nyári ruha volt, mely alatt lehelet finoman körvonalazódott csipkés melltartója és bugyija. Dávid lelki szemei előtt látta Linát ruha nélkül. Látta, ahogy a lány mellbimbói megkeményednek a csipke alatt. A fiú erővel próbált nem a lányra figyelni, próbált a mellette ülő ismerősével beszélgetni, de amint hozzá fordult, a szemszögébe belekerült Lina, akár akarta, akár nem, pontosan őt látta, ahogy a távolban táncol és jól érzi magát. Mosolyog, azzal az édes mosollyal, amit belészeretett, csillogott a szeme, amitől első perctől kezdve a lány rabjává vált. Csak hallgatta a mellette ülő szavát, de fogalma sem volt mit is mond, miről is beszél, csak azt érezte, hogy az egész testét elönti a vágy, a nadrágja egyre szűkebbé válik és kezd egy belső feszültség elhatalmasodni rajta. Legszívesebben felkiáltott volna: mi a faszt dumálsz itt nekem? De nem tette, mert tudta, nem teheti, nem az a szerencsétlen a hibás abban, hogy Ő most nem itt lenne, hanem otthon a négy fal között, és már rég letépte volna Lináról azt a ruhácskát. Nem akarta, hogy más is gyönyörködjön a lány formás idomaiban, nem akarta, hogy másnak is az járjon az eszébe, hogy Linát, most ott legszívesebben magáévá tenné, vagy az édes száját a legszívesebben a férfiasságán érezné.

Látta, ahogy a csípője ring, ahogy a melle hullámzik, ahogy a szája kacajra nyílik.

Felugrott, elnézést kért, és búcsút intett a társaságnak.

A tömegen átvergődve észrevette, hogy félszemmel Lina minden mozdulatát követi. Tudta, hogy tudja, neki is lassan távozás mezejére kell lépnie. Egyik ismerős még az ajtóban megállította, ami még csak fokozta a feszültségét, mert visszanézve már nem látta Linát. Vajon hova lett, merre ment, mit csinál? Miért nem köszön már Ő is el?! Mi lesz már? Érezni akarom, hallani akarom, csókolni akarom, dugni akarom!

Az illető meg csak mondta, és mondta a magáét. Dávid feje kezdett vörösödni, nem tudta mire vélni a lány eltűnését.

Nagy nehezen lezárta a beszélgetést, arra hivatkozva, hogy nagyon fáradt, hosszú napja volt és menne már hazafelé.

Sarkon fordulva gyorsan az utcára kilépett.

A sarkon egy ismerős alak körvonalát vélte felfedezni. Az nem lehet, hogy Lina már kint vár rám. Hisz az ajtóban csak mellettem távozhatott volna és ott nem jött ki.

Dávid közeledett, ruganyosan, mint egy vadászó gepárd. A szeme szikrákat szórt, látszott, hogy ideges. Lina nem értette miért gyilkol a tekintete, talán még sem akar ma este szeretkezni vele?! Talán rossz ötlet volt kijönni, hisz nem jelezte, hogy ma együtt akar lenni vele.

Dávid odalépett hozzá, a lámpafénytől védett utcasarok kiszögelésből a lány kilépett, és a fiú arca felderült.

- Most már minden rendben, mehetünk hozzám?

- Nanááááá, ezért várok itt rád.

 

 

Az ajtó becsukódott, ismerős látvány fogadta Linát, az illat nem változott, a lakásban nyoma sem volt az új barátnőnek.

Dávid visszafogott nyugalommal megcsókolta, bár érezhető volt, hogy Ő már rég a férfiasságát dugná a lány szájába a nyelve helyett.

Lina tudta, hogy a visszafogottság mögött a fiúban a vágy tombol, így finoman, érzékien, elnyújtottam csókolta meg a fiút. Dávid felnyögött és nem bírt magán tovább uralkodni, a ruhát egy mozdulattal felrántotta, és Linát a fenekénél fogva magához húzta. Érezte, ahogy a lány megremeg a határozottságától, és attól, hogy magához húzva egyértelművé vált, a férfiassága teljében van, kemény, határozott állapotban.

Lány lassan, csókolta a nyakát, s haladt lefelé. Mellkasa, hasa, köldöke körül elidőzött, finom apró csókokat lehelt köré, apró nyelvcirógatásokkal még jobban fokozta a vágyat, hogy végre lejjebb haladjon. A fiú felsóhajtott s kérlelő tekintettel nézett a lányra. Lány kaján vigyorral az arcán csak csókolta a hasát, kezét lassan lejjebb csúsztatta, a nadrág szíját kicsatolta, és a gomboktól kilazított nadrágot térdig letolta. A boxeren keresztül is érzékelhető volt, amit eddig is tudott, a fiú behatolásra kész. Textilen keresztül végig simította, imádott, kemény, formás vesszőt. Tudta, hogy a fiú alig várja, hogy a szájába vegye, hogy a nyelvével végig kőrözzön a makkján, hogy megszívja és mélyen bevegye.

Lehúzta az alsót is, közben a fiú a ruháját fölfelé lehúzta róla, így a melle szabadabbá vált.

Átölelte a fiút és a testéhez hozzáérve ereszkedett ismét térdre, így a szabadon lévő és ágaskodó vesszőt kényelmesen a melle között tudta kényeztetni.

Finoman megcsókolta, játszott vele, ahogy a fiú imádta.

Csak fokozta a vágyat, nem akarta, hogy a fiú már elélvezzen.

Dávid nem tudott már koncentrálni, állni és élvezkedni is, így az ágyra magával húzta a lányt is. A lány mellette feküdt csillogó szemmel, édes buja mosollyal.

Annyi mosolya volt a lánynak, hogy megszámlálni sem tudta, de azt igen, hogy mindegyiket imádja.

Végig cirógatta a lány hátát, majd a fenekét megmarkolta, tudta, hogy ezt nagyon szereti a lány. Fenekéről előre kalandozott a keze, és a lány lába között becsúsztatta. Érezte a forróságot, a nedvességet, azt, hogy a lány készen áll arra, hogy magáévá tegye.

De még nem tette, ma estére egy különlegességgel készült. Bár nem tudta beszerezni a legmegfelelőbb eszközt, de amit talált, az is maximálisan meg fog felelni a célra. Átment az asztalához, a lány, furcsálló, fürkésző tekintetét látva, mosolygott és közölte:

- Mindjárt édes, ezt imádni fogod.

Elővett egy bilincset. Nem a klasszikus formájút, melyet egy szexshop-ban lehetne kapni, de ez is összetartja majd a lány csuklóját, és nem tud kibújni belőle.

Lány elmosolyodott és örült, hogy a fiú emlékezett rá, mit is próbálna ki következőre szívesen.

Dávid visszament, megcsókolta, finoman, de határozottan a lány feje fölé tolta a karjait.

A bilincset lazán, de még is szorosan rátette a lány csuklójára. Lina kicsit meglepődött a szorítástól, kissé pánik fogta el, hogy nem tud szabadulni belőle, de abban a pillanatban egy újabb számára eddig ismeretlen érzés kerítette hatalmába. Igen, ez az az érzés, amire kíváncsi volt. Riasztani vagy izgatni fogja, hogy nem menekül, hogy nem tud védekezni, hogy nem tud nyúlni és szabadon mozogni.

Dávid látta a lány szemeiben az első riadt tekintetet, de aztán azt is látta, hogy abban a pillanatban egy ismeretlen fény jelent meg benne. Hirtelen szabaddá akarta tenni a lányt, de aztán megnyugodott és eszébe jutottak Lina szavai.

Lány határozott, de kényeztető bánásmódra vágyott, egy rámenős, kedves szerető személyében. Dávid ennek a szerepnek akart most megfelelni. Megpróbálni egy idegen vadságával, ismerős kényeztető mozdulataival az orgazmus felé terelni Lina érzékszerveit.

Mind a kettőjüknek ismeretlen volt ez a terep, egyikőjük sem vett még rész ilyen játékban.

Dávid érezte, hogy képes rá, és tudta, hogy Lina is biztonságban érezheti magát, hisz tudja Ő nem fog neki csalódást okozni.

Lina érezte, hogy a pánik már sehol sincs benne, csak az a kéjes érzés, hogy a fiú számára kiszolgáltatott, a testével, a mellével, a puncijával azt csinál, amit akar, nem tudja megakadályozni, a teste vonaglása, ficánkolása semmire sem elég.

Dávid tökéletesen jól játszotta a szerepét, lerántotta róla a melltartót és hevesen habzsolta mellét, mint aki nem tud betelni látványával, érzetével. Játszott a mellbimbókkal, csókolta a nyakát, melleit, hasát, köldökét, közben hatalmas tenyere melleit kényeztette. Csavarta, cirógatta, simogatta, markolta. Lány azt érezte, azzal, hogy a keze a feje felett össze van kötözve, és mozogni is alig tud, megőröl a vágytól, hogy még többet kapjon, még nagyobb érzékelésben legyen része. Érezte, hogy hüvelye tüzel a vágytól, hogy a fiút érezze magában, hogy legalább a keze érjen már el a bugyi széléig.
Nem, az nem elég, kell a nyelve is, érezni akarom a csiklómnál ujjai mellett, a nyelvét is. Tomboltak benne a gondolatok, az érzékszervei még kifinomultabban érzékelték a fiú érintését. Felfokozott vágy uralta agyát, és lelkét. Azt akarta, hogy a fiú végre hatoljon már belé és szeretkezzenek már végre egy isteneset.

Mindig szeretet a fiúval szeretkezni, de ez most valami új volt, valami más, valami őrjítő.

Érezte, amikor a fiú lerángatta róla a bugyit, de már csak annyit tudott kinyögni:

- Gyere édes, dugjál már meg!

A fiú elmosolyodott, nem most hallott először a lány szájából ilyen szabados szavakat, de érezte ez más, az önkívületi állapotból tört ki a lányból, mint mikor már az orgazmus előtt van.

Dávid most nem akart szót fogadni, még fokozni akarta, tudta, még fokozható.

Lányt hasra fordította, hogy a gerince mentén végig csókolja. Lány fenekénél pedig a combok között vesszőjét bedugta, de csak éppen annyira, hogy ne a hüvelybe csússzon be, hanem végig a nedves puncin a kis és a nagy ajkak között végig a csiklóig.

Lány felhördült:

- Érezni akarom a farkad!

A fiú nem mozdult, csak ráhajolt, és a fülébe súgta:

- Kívánlak, de még nem kapod meg.

A lány nem tudott megmozdulni a fiú súlya alatt, legszívesebben ledobta volna magáról, ha keze szabad lett volna, még talán kis is csúszhatott volna alóla, de így nem ment. Ismét az a fajta pánik fogta el, nem szabad, de megint nem tartott sokáig, mert izgatta a helyzet, a fiú uralja, és Ő ettől csak „kínlódik”.

A fiú többször becsúsztatta a veszőjét a combja között, amitől már azt érezte a lány, hogy könyörögni fog, hogy hatoljon már belé.

Fiú érezte, ahogy a lány teste egy folytában remeg, a teste az orgazmusra vágyik.

Forró, kemény farkával még egy kicsit várt, majd egy határozott és váratlan mozdulattal a lányba hatolt. Lány hason fekve, felsikoltott a gyönyörtől.

Érezte, hogy a fiú teste rásimul, ahogy a hüvelyében a forró, kemény izom megfeszül és betölti. Csípőjét próbálta megemelni, de a fiú leszorította.

- Ne mozogj, majd én!

Fiú lendületesen lökött rajta, játszott vele, nem hagyta, hogy Ő is mozduljon, de a fiú annál inkább körkörösen is mozgott ezzel érintve a hüvely összes belső izmát.

A lány azt érezte, hogy életében még nem volt ilyen lucskos. A fiú érezte, a lány hüvely izmainak az összerándulását, a szorítás fokozta az Ő izgalmi állapotát is, bár amióta a lakásba léptek, nem volt gondja a potenciájával. De ennyire még nem érezte, hogy élvezné a lány a szexet, bár mindig hatalmasakat élvezett, és soha nem volt kérdés, hogy volt-e orgazmusa, de most biztos volt benne, hogy olyan hangos lesz, mint még soha.

---------

Csuklóján vékony piros csík emlékeztette arra, hogy előbb még megkötözve orgazmus felé haladva feküdt a fiú alatt, s majd a hátára fektetve, hangosan élvezett el.

Most feküdt a fiú vállán, és nem tudta mit mondjon, sőt, azt sem tudta, hogy meg tud-e szólalni, a hangszálai képesek-e rá?!

Dávid emelkedett hangulatban feküdt és érezte, hogy ez valami fergeteges dugás volt. Ez a csaj képtelen szimpla, néma, egyszerű orgazmusra, és akkor most, most még azt is képes volt megspékelni. Mosolygott és azon járt az agya, hogy holnap reggel az ajtóban összefut a szomszéddal, mit fog tapasztalni? Egy morcos tekintet vagy egy elismerő kaján vigyort fog látni?!

Ez a NŐ nem normális! Ezt a nőt élvezet dugni! 

Hm…hiába szakítottunk, Ő akkor is az én istennőm marad, egyszerűen izgat, vonz, bizserget a fényképe is.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr262522189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása