Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2011.01.04. 09:17 Gritty goose

Kissé le vagyok lombozva...

...nem is vágyom az érintésére, közelségére.

Az év első napja nem teljesen úgy alakult, ahogy én képzeltem volna, pontosabban, ahogy jól esett volna.
Biztos igaza van, hogy önző és kritikus vagyok és nem volt igazam, de....
De ha közösen érünk haza hajnalban és közösen nem alusszuk ki magunkat, és ha Ő azt mondja, hogy lustizás alvás, tespedés lesz a napunk, attól még számomra nem azt jelenti, hogy valóban egésznap alszik.
Majdnem délben reggeliztünk, bár 9-kor keltünk addig lődörgés, ébredezés volt. Kaja után ágyba bújás, még a tévét be sem kapcsoltam már aludt. Egészen 16.00-ig, mikor én már meguntam, hogy nézzem, miként hortyog, a tévében meg nem volt semmi értelmes, netre mellette nem akartam feljönni, így a semmittevés kezdett az agyamra menni. Lusta, fáradt voltam, nem volt kedvem elmenni sétálni. Mikor felébredt, nem sokat szóltunk egymáshoz, mert neki nem tetszett, hogy nem kicsattanó örömmel fogadtam, hogy felébredt a téli álmából.
Ezen jól összerúgtuk a port, 18.00-kor már ismét aludt, egészen éjfélig, mikor kikapcsoltam az általa nem nézett, de még is folyamatosan bekapcsolt tévét.
Másnap reggel közölte, hogy akkor ma csak velem fog foglalkozni. Elmosolyodtam, nem akartam hangosan felnevetni, mert akkor megint én leszek a szemét. Tudtam, hogy az nap nekem nagymosást kell csinálnom, hisz karácsonykor nem mosunk, nem teregetünk, két ünnep között nem voltam otthon, így nem volt időm rá, szilveszterkor megint nem mosunk, ahogy az év első napján sem, marad akkor a második nap. A mosás mellett még rendet kellene tennem, takarítanom és az angol könyvet is elő kellene vennem, mert hétfőn szódolgozat. Szóval ezek mellett hol lesz nekem arra, hogy velem foglalkozzon?!
Úgy voltam vele, majd meglátjuk....talán.
Este konstatáltam, hogy sehol nem volt rá idő, de még hajlandósága sem volt, mert a gép előtt ült. Annyira ott volt a nyelvem hegyén, hogy tudom, hogy ma beszólnék a gép miatt, akkor az lenne, de egész héten itthon volt és nem jutott egyszer sem oda, hogy a géphez leüljön, most meg ebből is miért csinálok ekkora nagy hisztit?! Így nem is szóltam, eszemben sem volt....este végre nekem is sikerült kicsit elnyújtóznom és én is gépet ragadtam. Észre sem vette.:-(

Tegnap reggel már bújt volna és a kocsiban cirógatta az arcom, amitől én még jobban feszültebb lettem. Ne akarjon most édi-bédin babusgatni, mert nem most, hanem az elmúlt két napban lett volna rá szükségem.
Lehet, hogy önző, hisztis pitscha vagyok, de Ő sem különb, öntörvényű emberré kezd válni.:-( Vagy csak most érzem így, mert nyűgös vagyok!?
Magam sem tudom.
Este későn értem haza, ismét látványosan bújt volna és én nem vágytam rá. Sokkal jobban vágytam egy kiadós beszélgetésre, de az a kurva tévé megint győzött. Mert ugye minden hétfőn együtt szoktuk megnézni az NCIS-t. Igen, csak eddig új részek voltak, de tegnap ismétlés volt. Az elején ezt konstatáltuk, jeleztem, akkor én nem nézem, mert nem érdekel, próbáltam mást keresni, de nem sikerült.:-((( Ott feküdt mellettem szótlanul a tévét bámulva. Azon töprengtem, hogy kikapcsoljam és próbáljak beszélgetést kezdeményezni? Nem fog menni...én nyűgös, Ő meg értetlen lesz. Mi értelme?
Maradt a tévé bámulása. Film után tévé ki és Ő mehet isten hírével, én alszom. Végül Ő is az alvást választotta.

Nem akarom, hogy babusgasson, nem akarom, hogy édi-bédi legyen, mintha minden rendben volna. Most nem a szexről van szó...arról már rég nincs szó, simán csak....nem is tudom.

Ja...ha már szex.
A szilveszter előtt talált férfiúnak vélhetőleg a tegnap elküldött képeim már nem tetszettek. Amit második levelemben kapott, egészalakos kép, az nagyon tetszett neki...tegnap nyaralós képeket kapott, válasz nem jött. Hm...nem tetszhetek mindenkinek.:-))))) Tudomásul vettem, mehet a levesbe, jöhet a következő.:-))))

34 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr442559210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walmer 2011.01.04. 11:28:20

jaaaj baszki te sem vagy egy könnyű eset:-)
hajnalban értek haza, feltételeszem kellemesen benyomva. ilyenkor nem kell csodálkozni, hogy ki van készülve. lehet, hogy neki kell az alvás. mint tudjuk piásan aludhat az ember akármennyit, az nem pihentető. mindenkinek más mennyiségű alvás kell ilyenkor. neki ezek szerint több. amúgy milyen volt a buli?
esetleg megdumálhattátok volna azt másnap. vagy bontotok otthon is egy üveg pezsgőt és megisszátok ketten. nincs jobb kicsit kómásan egy kicsit még jobban beszakadni.
a nagymosást, takarítást meg muszáj volt 2-án? én valszeg agyérgörcsöt kaptam volna;-)

a kiszemelt gavallérnak tetszett az egész alakos kép, a nyaralós meg nem?? mi volt a nyaralóson? vagy a két kép között eltelt 15 év:-)

Gritty goose 2011.01.04. 11:48:04

@Walmer: Egy szóval sem mondtam soha, hogy könnyű eset lennék!:-)))
Mikor még ismerkedtünk a párommal, akkor is jeleztem neki, nehéz eset vagyok, és elég kitekert.:-))) Nem árultam zsákbamacskát.:-)))

Amennyire Ő inna én annyira nem!:-)

Nyaralós kép idei! Fürdőruhás, meg egy top+sort. Az első kép, az meg most őszi, farmer, meg egy hosszú ujjas póló. Lehet a nyári képeken nagyobb darab voltam?!:-))) De nem kérdezte a sorrendet, nekem meg eszembe sem jutott ezt hangsúlyozni, mivel tudom, nem változott a súlyom.

2011.01.04. 14:02:28

szarul hangzik amit leírtál, akár még nega értékelést is kiérdemelnél, de mint látom, van önkritikád :)

egyébiránt ami veled történik meg, arra neked kell reagálnod és a be(nem)fogadó féllel is neked kell együtt élned.
én nem így csinálnám, de az egy dolog, kívülről minden másképp látszik.
az mindenképpen érdekes, hogy amikor bújna és közeledne a faszi, akkor elhajtod, holott mindig arra vársz. ez a fajta bújása nem torkolhatott volna szexbe? most akkor ki vagy éhezve vagy sem?
rá vagy szorulva erre az emberre?
még mindig nincs szeretőd? miért? ebből is akkora kérdést csinálsz? menj ki az utcára és kurjantsd el magad :)
vagy ott van Supra, ő bárkit bármikor :))) (mondjuk azt nem tudom, hogy mint férfi milyen)

vagy vegyél egy vadiúj telószámot, adj fel újságos hirdetést a partner rovatba, mint a profik. aztán hang, majd később látvány alapján szelektálj és indulhat is a móka

Gritty goose 2011.01.04. 14:11:54

@drej: Szeretnék érthetően és őszintén válaszolni neked, de nehéz elhitetni egy kívülállóval, hogy abból a bújásból nem lett volna szex! Pedig ez így van!!!:-(((((
Kivagyok-e éhezve?
Per pillanat, a fáradtság a fásultság, a 25.-i szex és azóta a saját magam kényeztetésének az összessége csillapítja eme hiányomat, és úgy érzem, nincs is lelkierőm ezzel is foglalkozni.

Még mindig nincs szeretőm.
Ennek több oka van....inkább ezt hosszabban egy posztban taglalom.
De hogy röviden válaszoljak....pont olyan nem kell, aki bárkit, bármikor, bárhol...még a legyet is röptében.
Nekem az kell, hogy RÁM vágyjon és nem a lukra. És már így is hosszabban fejtettem ki, mint akartam.:-))))

2011.01.04. 14:31:56

@Csak_egy_lány:

"Nekem az kell, hogy RÁM vágyjon és nem a lukra. És már így is hosszabban fejtettem ki, mint akartam.:-)))) "

értem én, értem, és ez rendjén is van.
de te ezt egy szeretőtől akarod megkapni, érted a kívánalmad tragikusságát? mi lesz ha találsz ilyet és neked rettentően fog imponálni a fazon lelkesedése és RÁDvágyása? mi lesz, ha te megmaradsz az imponálódásnál, ő pedig beléd szeret? amit te akarsz a férfitól, olyat párkapcsolatban szoktak kívánni, elvárni.

mondom, adj fel újságos hirdetést telefonszámmal, aminek szövegéből világosan érthető a célod és elvárásod. ezrével olvassák a partner rovatot a férfiak és sokan közülük pont erre várnak, rád vágynak - csak még nem tudják.
ők nem a "röptében" kategória, egyszerűen csak unják az asszonyt és néha kiruccannak fizetősbe. szerintem ez lehet a hosszútávú megoldás neked, ha már ragaszkodsz a pasasodhoz.

Gritty goose 2011.01.04. 14:48:20

@drej: "de te ezt egy szeretőtől akarod megkapni, érted a kívánalmad tragikusságát? "

Nem, nem értem és nem is érzem a tragikusságát.
Valószínű ez annak köszönhető, hogy az eddigi "szeretői" tapasztalataim mások voltak, az átlagnál.
Nem, nem a mostani párom idejében, korábban, már volt tapasztalatom, ami meg már megvolt, az arra ad következtetni, hogy nem lehetetlent keresek. Csak ritkaság.:-))))

De fogalmazom a posztot.:-)

Walmer 2011.01.04. 15:37:41

@drej:
"adj fel újságos hirdetést telefonszámmal, aminek szövegéből világosan érthető a célod és elvárásod. ezrével olvassák a partner rovatot a férfiak és sokan közülük pont erre várnak, rád vágynak - csak még nem tudják.
ők nem a "röptében" kategória, egyszerűen csak unják az asszonyt és néha kiruccannak fizetősbe."

a létező legnagyobb marhaságot javasolod szerintem.
aki újsághírdetésben keres magának nőt, az profit keres. vagy egyszerűen csak túl primitív 2011-ben ahhoz, hogy a neten ismerkedjen. vagy mindkettő.

Gritty goose 2011.01.04. 15:48:30

@Walmer: :-)))) Végre!

Akkor nem csak én gondolom, hogy ez nem egy jó megoldás?!
Ráadásul, ha már a chat-en, csak azért mert az arcom le van takarva, de hosszú sorokban leírom, hogy partnerem van és ezért szeretőt keresek, aki szintén kapcsolatban van és a szenvedély hiányzik, nos ezek után az arc letakarása miatt már hivatásosnak tart, akkor mi lenne egy ilyen hirdetés után?

2011.01.04. 17:35:29

@Walmer: nem tudom, honnan vannak az infóid, de én tapasztalatból javasoltam ezt. tapasztalat úgy értve, hogy napi kapcsolatban állok "profikkal". sok telefonáló és sok meg is jelenő keres csak dumapartnert, mondjuk ebből kevés van, de a nagyobb része valóban azért megy prostikhoz, mert otthon nem kap érzelmet. és mi hiába tudjuk, hogy amott sem fog kapni, a palik szeretnék ezt hinni. ez a valóság, ne velem vitatkozzatok :)

az egy dolog, hogy én a neten ismerkednék, mert ott látom is, de a csethu sem sokkal alkalmasabb arra, amit a blogíró keres. és mint olvassuk, nem is igazán vált be.

2011.01.04. 17:40:37

@Csak_egy_lány:

"akkor mi lenne egy ilyen hirdetés után?"

azután is profinak tartana, akármit írnál :)

én azonban szívesen elbeszélgetnék a helyedben azokkal a hívók közül, akik hisznek nekem, kellemes az orgánumuk és a stílusuk és nem szextelefonálni akarnak.

ez is egy lehetőség, ha eljön az ideje szeretőt keresni.

a javaslatom ellen az inkább szól, hogy jóval több suttyó olvas ilyen újságot és hív majd fel, mint aki a net előtt böngészik. ez is tapasztalat, ami nem az enyém. éppen ezért el is lehet vetni az újságos hirdetés lehetőségét, de én biztos kipróbálnám, szeretek játszani.

Gritty goose 2011.01.04. 22:30:15

@drej: Ha lenne időm, és energiám...talán még akkor sem!
Ehhez teljesen függetlennek és munkanélkülinek kell lenni.

Képzeld csak el, mit adnék meg a hirdetésben mikor hívhat?
Munkahelyemig érve a párommal vagyok, munkahelyemen nem tudok telefonokat bonyolítani, örülök, hogy még van, nem hogy még magántelefonokkal el is csesszem. Munka után vagy a párom jön értem és együtt megyünk haza, vagy van 1 óra szabadidőm (na ezt megadhatnám, de csak a hétből 2 nap!) és beülök angolra 4 órán keresztül elérhetetlen vagyok. Ha angolom van, akkor van 1 órám, míg hazaérek, de BKV-n zötykölődöm, alkalmatlan a beszélgetésre.
Szóval a telefon teljesen kilőve. Az életembe a napközbeni levelezés, csattogás diszkréten, az belefér.

Bohumil Stejskal 2011.01.04. 23:24:35

Azért tegyük világossá férfiú szempontból, hogy egy jó szerető igen rövid távon elégszik meg a "munka után van egy szabad órám" szituval.
Ilyen rövid időre maximum pattanásos arcú tinik jelentkeznének, akik nem ismerik az elő -és utójátékot, és időben elmennek.:) Nekik elég lehet a gyorsan dugj meg és robogok tovább.

Walmer 2011.01.05. 08:34:17

@Bohumil Stejskal: "férfiúi szempontból" megelégszenek vele azok az egyedek, akik szintén nem függetlenek és hasonló problémákkal küzdenek.

pattanásos tinik pedig max a chatszobában kemény legények. ha a tettek mezejére kell lépni, akkor már bajok vannak.

Walmer 2011.01.05. 08:36:00

@drej: ne haragudj hogy megkérdezem, de te pimp vagy, vagy prosti?

Gritty goose 2011.01.05. 09:31:14

@Walmer: Köszönöm, én is így gondolom.:-)))) Ezért (IS) tudatosan kapcsolatban lévő emberkét keresek. (HA keresek)

2011.01.05. 11:01:01

@Walmer:

:D prosti egészen biztosan nem vagyok és sosem voltam (de nem biztos hogy nem is leszek)
miaza pimp? ne válaszolj, addigra utánanézek :) (szerintem az is valami fujfuj, tehát tuti nem vagyok az sem)

Gritty goose 2011.01.05. 11:14:33

@drej: Lehet, hogy naiv vagyok, de én hirdetés szervezőnek gondolnálak....:-)))

2011.01.05. 11:22:05

@Csak_egy_lány:

Gyakorlati síkon valóban nem neked való a javaslatom;

de te akkor tulképpen a jelenlegi párod utódját keresed, akárhogy is csűrjük, az lenne belőle.

Az exem odavolt értem, bármikor égbe kiáltott a bránere, nekem csak bele kellett magam tessékelni. És itt volt a baj: én viszont nem vágytam rá, a merev farok körítése nem tetszett, nem szerettem a szex közbeni viselkedését, azt sem, hogy állandóan figyelt engem ahelyett, hogy elengedte volna magát és az élvezetet láttam volna rajta. Plusz még ritkán bírta néhány percnél tovább, és napi szinten veszekedtünk minden egyéb miatt -
konkrétan nem szerettem vele szexelni és nem is nedvesedtem, nem gerjedtem rá.

Nehéz elképzelnem ezek után, hogy odavan értem valaki, akinek a vehemenciája tetszik is nekem, kívánom is őt, kurva jó a szex, de mégsem szeretem annyira, hogy vele akarjak kelni és feküdni és orrba-szájba szexelni. Na. Ezért nehéz szeretőben gondolkodni, aki csak a szexre kell. Hogy a férfiak hogyan bírják, nem tudom, nyilván a háromszög minden tagjának olyannak kell lennie, hogy ez működhessen, de ez mindig csak közben derül ki /vagy borul be.

Walmer 2011.01.05. 11:54:36

@drej: a pimp jelenti a stricit angolul. ..
azért használtam a pimp szót, mert gyűlölöm ennek magyar megfelelőjét. annyira alpári. ki kellene találni valami kulturált kifejezést rá.

Walmer 2011.01.05. 11:56:05

@drej: ha csak nagynéha van szex, ne csodálkozz azon, ha nem bírja pár percnél tovább. az lenne a csoda ha bírná. nem mindenki Ron Jeremy.

2011.01.05. 12:11:59

@Walmer: na, Ron Jeremyvel sem találkoztam még...öööőőő pornósztár?

Logikus az okfejtésed, de nem így volt ez minálunk. 20 évünk első sokévében sokszor szexeltünk hetente és a legnagyobb gondok pont ekkor voltak a kitartásban, én pedig még nem tudtam, hogyan tehetném kielégítőbbé az együttlétet. Pont az utolsó éveinkben bírta hosszabb ideig, amikor már csak havonta bólintottam.
Mint másban sem, ebben sem voltunk egy hullámhosszon.

Gritty goose 2011.01.05. 12:38:09

@drej: Látom, hogy nehéz megérteni, elfogadni nektek, hogy van olyan kapcsolat, ami alapjaiban jó, csak a szex hiányzik belőle!

Nem, nem a párom utódját keresem!!!!

Csak egy olyan partnert keresek, akinek az életében ugyanúgy a szex hiányzik, egyébként meg jól meg van a házastársával.
Ez az ember maximálisan meg fogja érteni, mit és kit keresek, mire és hogyan? Nem fog többet elvárni, mint amit más igen, mert Ő sem képes többre.
Nem akarok nagy lelki életet élni, így nem is nagyon akarom a lelkét megismerni.
Essen jó az érintése, szex után a hozzábújás, ha ránézek, akkor érezzem azt, hogy kívánom, hogy ne egy legyek a sok luk közül, hanem Ő is a magánéletéből kicsit, ritkán kiszakad, hogy önző módon boldoggá tegye magát (velem!).

Nem kell ez mögé többet képzelni!
Csak simán szex és más semmi!

Walmer 2011.01.05. 12:46:23

@drej: ron jeremy egy pornóisten:-)
olyan ebben a műfajban, mint einstein a fizikában, vagy gauss volt a matematikában.
Ő volt az a nagytudású, aki képes volt egyszer saját magát leszopni.
Utólérhetetlen.

2011.01.05. 13:14:31

@Walmer: egyszer láttam még a '80 évek végén egy ilyet, még az is lehet hogy ő volt az...most meg is nézem...
ÓÓÓ igen, tényleg ő volt, sok filmben láttam.

Gritty goose 2011.01.05. 13:25:36

@drej: Azt azért nem tisztáztuk, hogy nem feltétlen gondolkozom ennyire hosszú távban, ill. ennyire előre.

Sőt...nem is lehet meghatározni.
Ennek addig kell működnie, amíg mindkét félnek örömöt okoz, és nem fájdalmat, fejtőrést és problémát.

És akkor még jön a kérdés, egy év alatt hányszor is tudtunk találkozni? Milyen rendszerességgel kivitelezhető ez a kapcsolat?!

Már is mennyi minden a két emberen múlik!!!

Gritty goose 2011.01.05. 13:30:15

@drej: Egyébként meg 3,5 évig voltam Mr.G. kedvese!
Tény, hogy más helyzet, mivel szakítás után voltunk, de 3 hetente mind a kettőnknek jó volt.

Tudomásul vettem, több nem lesz közöttünk, ha akkor, mikor ez fájt, mert elhagyott, végig tudtam csinálni, élvezni a köztes (igen, azért voltak mély pontok is) fájdalmak mellett, akkor ez miért ne működhetne?!

De egyelőre elméletekről beszélgetünk, hisz majd az adott partnerrel, akkor, ott, alakul, úgy, ahogy a helyzet engedi, és nem lesz olyan, mint ez a 3,5 év ezt én is tudom.

Gritty goose 2011.01.05. 14:05:12

@drej: Nem, semmilyen társkeresőn nem vagyok....még.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.01.05. 14:47:24

@Csak_egy_lány: @drej: Nekem is az volt eddig a legszimpibb hely! :)
Már a felhozatal miatt is, és fizetség nélkül is lehet ügyködni elég sokat...

Bohumil Stejskal 2011.01.05. 19:49:13

@Walmer: Akkor legyen nekik elég a lopott félóra. Ezáltal pattanásos tinikké is válnak. Kb.. pár hónapra, mert utána lepattannak.
De, hogy az értelmesebbje nem ilyet keres az nagyon valószínű.

aJeti 2011.01.27. 20:10:10

mi éppen felfüggesztettük a kapcsolatunkat szeretővel. mert most meg kell alapoznom a párkapcsolatomat, vagy legalább alaposan definiálni, mert hullámvasutazunk még sokat.

megsértődött. várt. gondolkozott. aztán a most szerdai ebédnél (vagy két hónapja se kép, se hang) kimondta amit én is gondolok.

legbelül érzem, hogy ez a fiú húsz év múlva is úgy fog érinteni, és én ugyanazt fogom érezni. nem most, lehet hogy nem idén, most sok a másmilyen dolog. de nem hiszem hogy ez változik.

valami ilyesmire vágysz? ezért keresel szeretőt?

Gritty goose 2011.01.27. 22:47:32

@aJeti: Azt gondolom ennél egyszerűbb az indíttatásom: szenvedélyre, szexre, orgazmusra vágyom!

Pőre egyszerűség.
süti beállítások módosítása