Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

My secret

Nem mondhatom el senkinek, el mondom hát mindenkinek! Volt, van már blogom, de most arctalanságra vágyom és mégis figyelemre.:-) Rólam szól.....neked kedves idegen. :-)))

Jelenlegi látogatók:

Csak egy kis zene!

 

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Új hozzászólások

Címkék

2011.07.28. 15:54 Gritty goose

A kuponok világában...

...már lassan el sem lehet igazodni.

Feliratkoztam még elsők között anno (gomba mód szaporodó oldalak tekintetében, már jó régen) a Bónusz Brigádhoz, majd jött a Kupon mánia, Kupon világ és a Minden kupon...s most már tényleg minden kupon, már nem látom át, annyian vannak.
Viszont a feliratkozásom szigorúan az elsőnél történt meg, a második kéretlenül spam levélként bombáz elég rendszeresen.

De kérdem én, tényleg van erre szükség?
Megéri ez nekik?
Ez olyan mint a használt ruha boltok. Amíg pár darab volt, gyenge minőséget is megengedhettek maguknak, utáltam. Majd jött az áttörés és minőségibb ruhákat kezdtek hozni, már láncolatok is alakulgattak, és most Dunát lehet rekeszteni a használt ruha boltokból. Félő, hogy most a nagy számok törvénye mellett lassan a minőség rovására kezd majd menni.

Na de maradjunk a kuponoknál.

Én egyszer vásároltam, de még nem használtuk fel.
Ha visszajön a nyár, felfogjuk, azon leszek.:-)))

Mostanában viszont azt figyeltem meg, hogy a kecsegtető ajánlatok, nem is olyan nagyon kedvezőek. Kedvezményesnek, kedvezményes, de ha megkapirgálom a lehetőségeket, akciókat, akkor kiderül, hogy az átlagos szolgáltatáshoz képest vagy nem sokkal olcsóbb, vagy sokkal rövidebb, hiányos.
Szóval...nem tudom, megéri ez nekik?

Van aki vásárolgat ezeken az oldalakon?

5 komment

Címkék: véleményem


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1lany.blog.hu/api/trackback/id/tr573107426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Férj 2011.07.28. 18:35:11

Elmondom neked tapasztalatból: nem éri. Egyetlen egy haszna lehet: marketing, reklám, ha az adott kuponos oldalnak sok a látogatója, sok regisztrált tagja van, akkor egyszerre sok emberhez tud eljutni a hiredtőnek a neve, terméke.
A kuponos szolgáltató elvárja (majdnem hogy kötelező jelleggel), hogy minimum 50% kedvezményt adjál a termékből, szolgáltatásból. Ezen felül ő minden egyes értékesítésből kap 30-40% (!!!) jutalékot. Tehát ezzel együtt az eredti lista árad ~30-35% nál vagy. Lehet, hogy van olyan termék amin van 300% árrés a beszerzési árhoz képest, de nem ez a jellemző. Mit tehet a kereskedő? Jelentősen felüláraz egy annyit messze nem érő terméket, annak érdekében, hogy minimalizálja a veszteségét, vagy benyeli az egészet marketing költségként. Miért csinálja mégis? Mert a konkurencia is csinálja, és nem szabad lemaradni a versenyben.
Egy valaki jár jól ebben a buliban: a kuponos cég. De ő vastagon...

Gritty goose 2011.07.29. 07:50:00

@Férj: Heheeee....a mai napi meglepim!:-)))))))))))))))))))))))

Nagyon, nagyon....hm...;-)))))))

Csillaggyermek 2011.07.29. 10:08:32

Van ebben a kuponos dolgokban még egy szempont: amerikában az utóbbi egy-két évben milliárdos biznisz lett. Egyébként azért ott más a fekvése a gyereknek, ahogy innen látom: egyfelől amerikában már volt alapból kultúrája a kuponoknak, az újságból kivágható kuponok régóta megvannak. Ott már bevett marketing stratégia volt, hogy a cég reklámújságában ott a kupon, amivel extrém olcsón kapsz meg a szupermarketben egy-egy terméket. Másfelől az amerikai vásárlói morál, hogy "ha már bejöttünk a boltbe, két talicskányi más dolgot is megveszünk, még akkor is, ha szükségünk sincs rá". Nálunk hiányzik ez a kettő, és a kuponos dolgok is teljesen más termékekre kezdtek el beindulni.

Gritty goose 2011.07.29. 11:39:26

@Csillaggyermek: "Nálunk hiányzik ez a kettő"
Na ezzel kicsit vitatkoznék.
Azért ha megnézi a madaras és a lecsós központokat, akkor ott is látszik ez a csőbe húzás.
Csak az akciós termékért megyünk és mikor kijövünk tele a kocsi.
És ez alól én sem vagyok kivétel.:-(
Persze, a fizetésünk az korlát, tehát nem két talicskára, de azért megveszünk olyat is, amiért nem mentünk, de az akciós termék becsalt minket.
Ez a lényeg nekik.

Csillaggyermek 2011.07.29. 16:07:01

@Gritty goose: de a madaras meg a tecsó is olyan, hogy a 145 ft-os műtejet adják akciósan 140-ért. Valamint konkrétan már velem is megtörtént, hogy "a héten ez itt, az ott olcsóbb, így megyünk ide is és oda is" ... és magyarra inkább ez utóbbi jellemző.
süti beállítások módosítása